Меню
Количка

За нас

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

С голямо удоволствие, представяме на Вашето внимание ВалКам Солюшън ЕООД. Дружество изградено с много любов и внимание към клиента!

  
 

ОСНОВНИ НАПРАВЛЕНИЯ И ДЕЙНОСТИ:

  • Внос и дистрибуция на IT, CCTV продукти, нова и реновирана техника, офис оборудване, навигации,аксесоари и много други.
  • Проектиране, изграждане, сервиз и поддръжка на компютърни мрежи, комуникации, сървъри, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА СА:

·         Екип, изцяло съставен от млади, амбициозни, мотивирани и отдадени професионалисти, които с усмивка и желание, ще изпълнят всяко ваше задание!

  • Баланс между качество и цена на всички предлагани от нас продукти.

  • Собствен сервиз.

·         Собствен транспорт, комбиниран с изгодни куриерски услуги за нашите клиенти.

 Нашата най-главна цел е да предлагаме качествени и комплексни решения в областта на техниката и електрониката, подхождайки със сцепиално и индивидуално внимание, към всеки наш клиент!

 

 

Изберете ВалКам Солюшън ЕООД за Ваш коректен и надежден партньор, тъй като най-ценният актив за нас сте вие – нашите клиенти!

 

Използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим изживяването ви при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност.